tel.: 0763202023


Fördelar med att ta bort tatueringar med laser


Boka gratis konsultation idag!

Borttagning av tatueringar har funnits lika länge som kroppsbläck. Och precis hur tatueringsprocessen en gång var en grov sådan, var borttagningen likadant, kanske mer så när man tänker på de föråldrade metoderna. Även idag fortsätter vissa kliniker att använda triklorättiksyra för att ta bort tatueringar. Ja, syra.
Tack och lov har du nu ett bättre alternativ – tatueringsborttagning med picolaser. Men tyvärr är inte alla lasersystem skapade lika. Som en av Sveriges främsta studios som erbjuder tatueringsborttagning som en tjänst, har vi noggrant valt världens bästa och den mest avancerade pikosekundlaser som finns - Lutronic PicoPlus med patenterad PressureWave-teknik.

Topp 5 fördelar av tatueringborttagning med PicoPlus laser

1. Det fungerar med din kropp för att naturligt ta bort tatueringen

Ditt lymfsystem är en nyckelspelare i denna process. Vi besparar dig biologilektionen med ett enkelt uttalande om vad detta viktiga nätverk av vävnader och organ gör – det hjälper till att befria kroppen från gifter, avfall och andra oönskade material. Och i det här fallet bläck. Men hur?
PicoPlus PressureWave-pulser är så snabba att de initierar en tryckförändring som bryter isär bläcket till mikroskopiska dammliknande partiklar. Dessa partiklar absorberas sedan av lymfsystemet och elimineras naturligt. Skulle du inte hellre få din kropp och dess naturliga försvar att arbeta med dig i motsats till att attackera den med invasiva metoder som dermabrasion, saltskrubbning, kryokirurgi, excision och såklart ... syra? Självklart skulle du det.

2. Det kan ta bort envisa färger

Tidigare kan borttagning ha varit effektivt för vanliga gråskaletatueringar med varierande nivåer av skuggning, men när det gällde djupa pigment som svart, blått och grönt var alltid något kvar. PicoPlus lasertatueringborttagning kan dock bryta upp det svåraste och envisaste bläcket och lämna din hud nästan lika klar som en bebis rumpa.

3. Det mildrar smärtan

Vi kommer inte säga att borttagning av tatuering med laser gör inte ont. Precis som med en tatuering gör den det i olika nivåer som är helt beroende av en persons smärttröskel. Anledningen till att du ofta hör att tatueringsborttagning med laser inte gör ont är den korta behandlingstid av varje session. Även om sessionslängden också kan varierar från person till person, är det inte ovanligt att de pågår i drygt 10 minuter, med smärta och obehag som är ganska flyktiga. Det gamla "känns som ett elastiskt bandsnäpp" används ofta för att beskriva känslan.

4. Du kan göra det på din lunchrast

Med den blixthastighet som Lutronic PicoPlus laserteknik bär, kan en specialist behandla din tatuering på 10 minuter eller mer, beroende på storleken och färgerna på det område som behandlas. Självklart slutförs arbetet inte på bara en session. Flera besök krävs för att befria din hud från den där irriterande dåliga tatueringen, var och en med sex till åtta veckors avstånd från varandra för att lymfsystemet ska kunna göra sitt goda arbete. Men på bara några tvåsiffriga minuter per besök kan du träffa oss under din lunchrast varannan månad tills din hud är fri från oönskat bläck.

5. Det fungerar faktiskt!

Allt som tas upp ovan leder till en oundviklig slutsats. När den appliceras av en specialist för tatueringsborttagning, fungerar Lutronic PicoPlus laser bättre än alla andra alternativ. När du rensar din hud från oönskat bläck kommer du att vara fri att göra med den som du vill.
Du har förmodligen fortfarande frågor, och det borde du, för trots allt är det din kropp. Tatueringen du vill ta bort var helt klart ett misstag så du vill försäkra dig om att ditt nästa beslut är väl genomtänkt. Som Sveriges föredragna resurs för laserborttagning av tatueringar, uppmuntrar vi dig absolut att ställa så många frågor som du behöver för att känna dig bekväm med att röra dig i endera riktningen, vare sig det är för borttagning eller en cover-up som ett alternativ. Kontakta oss så får vi den GRATIS konsultationen.

Boka gratis konsultation idag!