tel.: 0763202023

KeraLase Kliniken

  • Tatueringsborttagning
  • Håråterväxtbehandling - PRP med laser
  • Hudföryngring
HELGÖPPET

Boka gratis konsultation idag!

VAD ERBJUDER VI

Tatueringsborttagning med Garanti

Malmös enda klinik som kan erbjuda fullständig borttagning, både färg och svart, tack vare vår Lutronic PicoPlus Laser. Få prisgaranti och gratis konsultation.

LÄS MER

Stimulera Hårväxt med Laser & PRP

KeraLase är en banbrytande behandling för att stärka och vitalisera ditt hår. Genom att kombinera lågenergi laser och speciella serum kan vi stimulera hårsäckarna och främja hårtillväxten. Oavsett om du lider av håravfall eller vill förbättra ditt hårs allmänna tillstånd, så kan vi hjälpa dig att uppnå tjockare och friskare hår.

LÄS MER 

Hudföryngring

Avancerad laserbehandling för dig som söker efter  snabb och permanent resultat. Genom att kombinera Lutronic Ultra Laser och speciellt serum kan vi behandla flera hudproblem samtidigt, inklusive fina linjer, rynkor, solskador och ojämn hudton. Dess fördelar inkluderar minimal återhämtningsperiod, låg risk för biverkningar och möjligheten att skräddarsy behandlingen efter dina specifika behöv, vilken resulterar i en märkbar och varaktig hudförbättring

LÄS MER


Omfattande hudanalys

OBSERV 520X

Huden är mycket mer komplex än vad som kan ses med blotta ögat. Många tillstånd har sitt ursprung i de djupa hudlagren och är svåra att diagnostisera utan teknisk hjälp. Observ 520x använder patenterad hudfluorescens och polariserad ljusbelysningsteknik för att avslöja dessa förhållanden, även i de tidiga stadierna av deras utveckling.


Vi använder denna avancerade teknik för att professionellt analysera din hud och förstå dina individuella hudproblem. Baserat på Observ 520x resultat kommer vi att utarbeta en unik, skräddarsydd hudvårdsplan för att hjälpa dig att uppnå dina estetiska mål.

Fördelar Med Hudanalys

Med Observ 520x kan vi bedöma och diagnostisera ett brett spektrum
av hudtillstånd, inklusive:

Pigmentationsstörningar

Melasma

Blockerade porer

Områden med keratinerad hud

Områden med dålig cirkulation

Uttorkad hud

Vaskulära tillstånd

Rosacea

Milia

Rynkor formationer

Irriterad hud

Boka gratis konsultation idag!

Frågor?

Namn Telefon E-post Meddelande
Vilken klinik gäller din fråga ?
Malmö
Jönköping
Hur vill du bli kontaktad?
E-post
Telefon
Skicka in

Boka gratis konsultation idag!