Förbättra din hud med Lutronic PicoPlus & LaseMD Ultra: Marknadens mest avancerade laserteknik

På våra kliniker i Malmö & Jönköping är vi ensamma om att erbjuda marknadens mest avancerade, effektiva och skonsamma lasrar för att förbättra din hud: Lutronic PicoPlus och Lutronic LaseMD Ultra. Med dessa medicinsk-kirugiska lasrar kan vi behandla en mängd olika hudproblem och uppnå resultat som tidigare inte var möjliga.

Varför välja Lutronic PicoPlus och LaseMD Ultra?

Lutronic PicoPlus och LaseMD Ultra är de mest avancerade laser teknologierna på marknaden för hudföryngring och behandling av olika hudproblem. Dessa system erbjuder flera unika fördelar som gör dem till det självklara valet för säkra och effektiva hudbehandlingar:

Högsta precision, minst biverkningar:

Till skillnad från andra lasrar värmer de inte upp den omgivande vävnaden. Detta eliminerar risken för termiska skador och möjliggör behandling av specifika hudproblem utan att påverka den friska omkringliggande huden.

Skonsam och bekväm behandling:

Båda laserarna är mycket skonsamma mot huden och ger fantastiska resultat utan lång återhämtningstid.

Passar alla hudtyper och årstider:

Behandlingarna är lämpliga för alla hudtyper och kan utföras året runt.

Färre behandlingar, lägre kostnad:

Färre behandlingar, lägre kostnad:
Tack vare den avancerade tekniken krävs färre behandlingar för att uppnå önskat resultat, vilket gör dem mer kostnadseffektiva. För att ge dig transparens och förutsägbarhet erbjuder vi vårt "Paketpris 3+1", vilket innebär att du betalar för tre behandlingar och får den fjärde behandlingen på köpet. Detta ger dig förutsägbarhet och 25% rabatt jämfört med att betala per session. Läs mer om våra priser här.

Marknadens mest kraftfulla Pico-laser:

Med sin unika kombination av fyra våglängder (1064 nm, 660 nm, 595 nm, 532 nm), marknadens snabbaste laserpulser (450 pikosekunder) och maximal effekt på 1,78 GW är PicoPlus den mest kraftfulla och mångsidiga pico-lasern på marknaden.

Mest avancerade fraktionerade thulium-laser:

Lutronic LaseMD Ultra är den enda lasern på marknaden som kan leverera upp till 20 watt med en jämn "Top-Hat" strålprofil.

Boka gratis konsultation eller behandling idag!

Behandlingsområden och hudproblem vi kan hjälpa dig med:

Boka gratis konsultation eller behandling idag!

Är det ditt första besök?  Boka gratis konsultation på kliniken.

Skräddarsydda behandlingar för dina hudbekymmer

Oavsett vilket av dessa hudproblem du kämpar med, har vi lösningen för dig. Våra behandlingar med Lutronic PicoPlus och LaseMD Ultra lasrar kan hjälpa dig att uppnå en jämnare hudton, ta bort fina linjer och rynkor, minska synlighet av porer, förbättra hudstrukturen, skapa en mer stram och fräsch hud, och mycket mer.

Individuell hudanalys för skräddarsydd behandling

Innan vi påbörjar din behandling erbjuder vi en gratis konsultation, antingen på vår klinik eller över telefon. För ansiktsbehandlingar gör vi en grundlig hudanalys med vår Observ 520x kamera under den kostnadsfria konsultationen på kliniken. Detta ger oss en detaljerad bild av dina hudproblem så att vi kan skräddarsy den perfekta behandlingen för just dina behov.

Effektiva behandlingar med minimal återhämtningstid

Både Lutronic PicoPlus och LaseMD Ultra är skonsamma lasrar som ger fantastiska resultat utan lång återhämtningstid. De skapar mikrokanaler i huden som stimulerar din kropp att producera ny, frisk hudvävnad. Detta ger dig en strålande och fräsch hy.

Kombinationsbehandlingar för maximalt resultat

För att ytterligare förstärka effekten av våra laserbehandlingar kombinerar vi dem ofta med serum-behandlingar innehållande aktiva ingredienser som retinol, PRP-plasma (utan nålar) och andra tillväxtfaktorer, Resveratrol, tranexamsyra samt askorbinsyra blandade i biomimetisk plasma. Dessa penetrerar djupt in i huden genom mikrokanaler skapade av lasern.

Steg-för-steg behandlingsprocess

1.Gratis konsultation:

Allt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi gör en grundlig hudanalys med vår Observ 520x Facial Camera (för ansiktsanalys), och vi lär känna dig och dina hudbekymmer. Vi diskuterar dina önskemål och förväntningar, utvärderar din hudtyp och skapar en individuell behandlingsplan.

2.Första behandlingen:

Under din första behandling använder våra erfarna laserterapeuter Lutronic PicoPlus eller LaseMD Ultra-lasern och olika serum för att behandla dina hudproblem. Behandlingen är snabb, skonsam och relativt smärtfri. Vi ger dig även skötselråd och bokar in din nästa behandling.

3.Uppföljande behandlingar:

Vid varje uppföljande behandling bedömer vi hur din hud svarar på behandlingen. Beroende på dina specifika behov kan antalet behandlingar variera. Vi fortsätter tills dina hudproblem är helt åtgärdade.

4.Uppföljning och resultat:

När dina behandlingar är klara gör vi en ny hudanalys med Observ 520x (för ansiktsanalys) och går igenom resultatet med dig och ger tips för att fortsätta ta hand om din hud på bästa sätt.

Hur fungerar Lutronic PicoPlus och LaseMD Ultra

Lutronic PicoPlus och LaseMD Ultra är de mest avancerade laser teknologierna på marknaden för hudföryngring och behandling av olika hudproblem. Dessa medicinska lasrar erbjuder en unik kombination av precision, effektivitet och säkerhet. Gemensamt för båda lasrarna är deras höga precision och selektivitet. Till skillnad från andra lasrar värmer de inte upp den omgivande vävnaden, utan är ytterst skonsamma mot huden. Detta eliminerar risken för termiska skador och möjliggör behandling av specifika hudproblem utan att påverka den friska omkringliggande huden.

Lutronic PicoPlus - Marknadens mest kraftfulla pico-laser

Lutronic PicoPlus använder sig av ultrakortpulsad (450 pikosekund) laserenergi för att effektivt bryta ner pigment och tatueringsfärger i huden. Med sin unika kombination av fyra våglängder (1064 nm, 660 nm, 595 nm, 532 nm) och maximal effekt på 1,78 GW är PicoPlus den mest kraftfulla och mångsidiga pico-lasern på marknaden. Detta möjliggör snabba och skonsamma behandlingar av allt från rynkor och ärr, till solskador och rosacea.

Lutronic LaseMD Ultra - Världens mest avancerade fraktionerade thulium-laser

LaseMD Ultra är den enda laser på marknaden som kan leverera upp till 20 watt med en jämn "Top-Hat" strålprofil. Detta möjliggör snabba och extremt konsekventa fraktionerade behandlingar för att stimulera nybildning av frisk hudvävnad. Lasern kan anpassas från milda till mer aggressiva inställningar för att uppnå skräddarsydda resultat för varje patient, samtidigt som den erbjuder minimal återhämtningstid.

Vanliga Frågor & Svar

Fungerar det? Och varför är det bättre än andra lasrar och metoder?

Ja, våra avancerade icke-kirurgiska hudbehandlingar använder marknadens mest avancerade medicinska lasrar, Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus, som är utformade för att effektivt behandla ett brett spektrum av hudproblem som tidigare inte var möjliga utan kirurgi. Dessa lasrar kan behandla rynkor, fina linjer, bristningar, åldersfläckar, solskador, melasma, ojämn hudstruktur och hyperpigmentering.

Behandlingarna förbättrar hudens utseende och struktur genom att stimulera kollagen- och elastinproduktion, påskynda hudens naturliga läkningsprocess, behandla inflammationer i hudens alla lager inklusive blodkärl, samt ta bort pigmenteringar. De är lämpliga för alla hudtyper och kan utföras året runt med minimal återhämtningstid.

Dessa avancerade lasrar förbättrar hudens utseende och struktur genom att stimulera kollagen- och elastin-produktion, påskynda hudens naturliga läkningsprocess, behandla inflammationer i hudens alla lager inklusive blodkärl, samt ta bort pigmenteringar. Behandlingarna kan anpassas för alla olika hudtyper och specifika behov och är effektiva för ansikte, hals och dekolletage och resten av kroppen, och kan utföras året runt. De är mycket skonsamma mot huden och ger fantastiska resultat utan lång återhämtningstid. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för att säkerställa att du får de bästa möjliga resultaten.

Lutronic PicoPlus: Denna laser använder ultrakorta pulser (450 pikosekunder) med hög energi för att effektivt bryta ner pigment och stimulera kollagen- och elastinproduktion. PicoPlus kan behandla specifika hudproblem utan att påverka den friska omgivande huden, vilket eliminerar risken för termiska skador. Med fyra olika våglängder (1064 nm, 660 nm, 595 nm, 532 nm) är PicoPlus den mest mångsidiga och kraftfulla pico-lasern på marknaden. Detta möjliggör snabba och skonsamma behandlingar för allt från rynkor och ärr till solskador och rosacea.

Lutronic LaseMD Ultra: Denna fraktionerade thulium-laser levererar upp till 20 watt med en jämn "Top-Hat" strålprofil, vilket möjliggör snabba och konsekventa behandlingar. LaseMD Ultra kan stimulera nybildning av frisk hudvävnad och anpassas från milda till mer aggressiva inställningar beroende på dina specifika behov. Den erbjuder också minimal återhämtningstid, vilket innebär att du kan återgå till dina dagliga aktiviteter snabbt efter behandlingen.

Hur känns behandlingarna? Är behandlingen smärtsam?

Känslan varierar beroende på om din behandling utförs med Lutronic LaseMD Ultra eller Lutronic PicoPlus. Vid behandlingar med LaseMD Ultra är obehaget minimalt. De flesta patienter beskriver känslan som pirrande och mild värme, och kan tolerera behandlingen utan bedövning. Vid behandlingar med PicoPlus upplever de flesta en lätt stickande eller lätt brännande känsla. Vi erbjuder bedövningskräm för dem som önskar det. Om du vill använda bedövningskräm, vänligen meddela oss i förväg eftersom den måste appliceras 60-90 minuter före behandlingen. Vilken laser vi kommer att använda går vi igenom med dig under din kostnadsfria konsultation.

Hur lång tid tar behandlingen? Hur många behandlingar behövs och hur ofta? Vad är återhämtningstiden?

Behandlingstiden för hudbehandlingar varierar beroende på typen av behandling, vilken laser vi använder (Lutronic LaseMD Ultra eller Lutronic PicoPlus) samt om vi använder serum:

 • Ansikte: En session tar cirka 30 minuter, plus ytterligare 15 minuter om vi använder serum.

 • Hals: En session tar cirka 15 minuter, plus ytterligare 15 minuter om vi använder serum.

 • Dekolletage: En session tar cirka 30 minuter, plus ytterligare 15 minuter om vi använder serum.


Antalet behandlingar för hudbehandlingar varierar beroende på hudens tillstånd och vilken typ av behandling som utförs. Vanligtvis rekommenderar vi 4-5 sessioner för att uppnå bästa resultat. Behandlingarna utförs med 3-4 veckors mellanrum, beroende på vilken typ av hudbehandling som används.

Behandlingstiden och det totala antalet sessioner diskuteras under din kostnadsfria konsultation, där vi går igenom dina specifika behov och förväntningar och skapar en personlig behandlingsplan.

De flesta hudbehandlingar med Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus har minimal återhämtningstid. Direkt efter behandlingen kan huden vara lite röd och kännas varm, men detta försvinner oftast inom några timmar till ett par dagar. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen. Det är viktigt att följa eftervårds-instruktionerna som din behandlare ger för att säkerställa optimal läkning och resultat.

Hur fungerar hudbehandlingarna?

Våra avancerade, icke-kirurgiska hudbehandlingar använder både Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus för att effektivt behandla ett brett spektrum av hudproblem som tidigare krävde kirurgi.

Lutronic LaseMD Ultra, marknadens mest avancerade fraktionerade thulium-laser, skapar små termiska zoner i huden, icke-ablativa mikro-kanaler, som får kroppen att snabbt generera ny vävnad, vilket återuppbygger och förnyar huden

Lutronic PicoPlus, marknadens mest kraftfulla Pico-laser med den kortaste pulseringshastigheten och högsta energileveransen, använder stark foto-akustisk energi för att nå alla hudens lager ända ner till dermis. Detta stimulerar produktionen av tillväxtfaktorer, kollagen och elastin samt behandlar pigmenteringsproblem.

Dessa avancerade medicinska lasrar kan behandla rynkor, fina linjer, bristningar, åldersfläckar, solskador, melasma, ojämn hudstruktur och hyperpigmentering. De förbättrar hudens utseende och struktur genom att stimulera kollagen- och elastinproduktion, påskynda hudens naturliga läkningsprocess, behandla inflammationer i hudens alla lager inklusive blodkärl, samt ta bort pigmenteringar.

Behandlingarna kan anpassas för alla olika hudtyper och specifika behov och är effektiva för ansikte, hals, dekolletage och resten av kroppen. De är mycket skonsamma mot huden och har minimal återhämtningstid, vilket gör dem lämpliga att utföras året runt. Våra behandlingar ger fantastiska resultat utan lång återhämtningstid.

1.Gratis konsultation:

Allt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi gör en grundlig hudanalys med vår Observ 520x Facial Camera (för ansiktsanalys), och vi lär känna dig och dina hudbekymmer. Vi diskuterar dina önskemål och förväntningar, utvärderar din hudtyp och skapar en individuell behandlingsplan.

2.Första behandlingen:

Under din första behandling använder våra erfarna laserterapeuter Lutronic PicoPlus eller LaseMD Ultra-lasern och olika serum för att behandla dina hudproblem. Behandlingen är snabb, skonsam och relativt smärtfri. Vi ger dig även skötselråd och bokar in din nästa behandling.

3.Uppföljande behandlingar:

Vid varje uppföljande behandling bedömer vi hur din hud svarar på behandlingen. Beroende på dina specifika behov kan antalet behandlingar variera. Vi fortsätter tills dina hudproblem är helt åtgärdade.

4.Uppföljning och resultat:

När dina behandlingar är klara gör vi en ny hudanalys med Observ 520x (för ansiktsanalys) och går igenom resultatet med dig och ger tips för att fortsätta ta hand om din hud på bästa sätt.

Är det säkert att genomföra behandlingen på sommaren? Behöver jag skydda huden mot solen?

De är mycket skonsamma mot huden och har minimal återhämtningstid, vilket gör dem lämpliga att utföras året runt. Eftervård och skydd mot solen, företrädesvis med hatt/keps/kläder/ annars med solskyddsfaktor 50-100, är viktiga för att säkerställa bästa möjliga resultat. Din behandlare kommer att ge dig detaljerade eftervårds-instruktioner baserat på din specifika behandling​.

Är behandlingen säker? Finns det risker och biverkningar? Är det risk för ärrbildning?

Lugn, Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus är skonsamma lasrar som inte orsakar ärr, till skillnad från andra lasrar och kirurgiska ingrepp. Huden kan bli lite röd och irriterad efter behandlingen, men detta går över inom några dagar. Vi ger dig råd om hur du ska sköta huden för optimal läkning. Lutronic LaseMD Ultra och PicoPlus är godkända som medicinska lasrar enligt EU MDR (The European Union Medical Device Regulation - EU 2017/745), samt amerikanska FDA (U.S. Food and Drug Administration).

Är era behandlingar lämpliga för alla hudtyper?

Ja, vår avancerade laserteknologi är utformad för att vara säker och effektiv för alla hudtyper.

Vad kostar behandlingarna? Erbjuder ni rabatter, paketpriser, eller delbetalning?

Priset beror på vilken typ av behandling du väljer. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för dig.

För att erbjuda transparens och förutsägbarhet har vi vårt "Paketpris 3+1", vilket innebär att du betalar för tre behandlingar och får den fjärde behandlingen på köpet. Detta ger dig förutsägbarhet och 25% rabatt jämfört med att betala per session. Du kan också välja att betala per behandling.

Vill du dela upp din betalning? Inga problem. Vi erbjuder räntefri delbetalning i upp till 24 månader genom Svea Ekonomi (kräver svenskt personnummer).

För exakta priser, besök vår prissida här eller boka en kostnadsfri konsultation klicka här. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder flera flexibla betalningsalternativ för att göra det enkelt för dig att betala för dina behandlingar. Du kan betala med kredit- och betalkort, Swish, kontanter, Epassi Friskvård och Svea Delbetalning. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och bekväm betalningsupplevelse för alla våra kunder.

Hur tar jag hand om huden efter behandlingen?

De flesta hudbehandlingar med Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus har minimal återhämtningstid. Direkt efter behandlingen kan huden vara lite röd och kännas varm, men detta försvinner oftast inom några timmar till ett par dagar. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen. För bästa möjliga resultat är det viktigt att skydda huden mot solen, helst med kläder eller tyg, och om det inte är möjligt, med solskyddsfaktor 50-100. Undvik också att skrapa eller gnugga området för att förhindra irritation. Din behandlare kommer att ge dig detaljerade eftervårds-instruktioner baserat på din specifika behandling​.

När är kliniken öppen?

Kliniken i Malmö:

 • Lördag: 10-22

 • Söndagar: 10-22

 • Måndagar: 10-20

Kliniken i Jönköping:

 • Onsdagar: 12-21

Det är viktigt att du bokar din gratis konsultation eller behandling innan du kommer till vår klinik, eftersom öppettider och dagar kan variera. Vänligen kontakta oss för att säkerställa att vi är tillgängliga när du planerar ditt besök.

För att boka en kostnadsfri konsultation klicka här  eller om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att se resultat och vilken typ av resultat kan jag förvänta mig?

Oftast redan efter första behandlingen.Antalet behandlingar för hudbehandlingar varierar beroende på hudens tillstånd och vilken typ av behandling som utförs. Vanligtvis rekommenderar vi 4-5 sessioner för att uppnå bästa resultat. Behandlingarna utförs med 3-4 veckors mellanrum, beroende på vilken typ av hudbehandling som används.

Behandlingstiden och det totala antalet sessioner diskuteras under din kostnadsfria konsultation, där vi går igenom dina specifika behov och förväntningar och skapar en personlig behandlingsplan.

Har du frågor eller funderingar?

Vi är alltid glada att svara på dina frågor och ge dig mer information om våra behandlingar. Tveka inte att kontakta oss via telefon, 0763202023, eller vårt kontaktformulär här  eller boka en gratis konsultation här.

Boka gratis konsultation eller behandling idag!

Alla våra behandlingar inleds med en kostnadsfri konsultation där vi analyserar din hud och skräddarsyr den perfekta behandlingen för dig.

Behandlingsområden och Hudproblem

 • Aktinisk keratos

 • Akne - Aktiv & Ärr

 • Ansikte

 • Bristningar

 • Dekollatage

 • Fina Linjer

 • Fräknar

 • Födelsemärke

 • Hals

 • Hormonell Pigmentering

 • Hud-flikar / Skin Tags

 • Hud-Föryngring

 • Hud-Förändringar

 • Hud-Ojämnheter

 • Hyper- / Hypo-Pigmentering

 • Kloasma

 • Keloid

 • Leverfläckar

 • Lentigo Solaris

 • Melasma

 • Mjällvårtor

 • Pigmentförändringar

 • Pigmentfläckar

 • PIH - Post Inflammatorisk Hyperpigmentering

 • Porer - Förstorade/Täppta

 • Påsar under Ögonen

 • Rodnad & Röd Hy

 • Rosacea

 • Rynkor

 • Seborroisk Keratos

 • Solfläckar/Lentigo Solaris

 • Solskadad Hud

 • Vårtor

 • Fettfläckar / Xanthelasma

 • Ytliga Kärl

 • Ådernät

 • Åldersfläckar

 • Ålderstecken

 • Åldersvårtor

 • Ärr - Atrofiska

 • Ärr - Hypertrofiska / Keloid

 • Ögon

 • Övriga Kroppen

Boka gratis konsultation eller behandling idag!