tel.: 0763202023

Få Tillbaka Fylligare Hår och Stoppa Håravfall med KeraLase™

Laser PRP utan kirurgi, nålar eller injektioner

Avancerad Behandling för Håråterväxt och Hårbottenhälsa

Välkommen till vår klinik och den avancerade KeraLase-behandlingen, en banbrytande, icke-invasiv behandling som hjälper både män och kvinnor att få tillbaka fylligare hår och stoppa håravfall utan behov av kirurgi, nålar eller smärtsamma injektioner.

Boka en gratis konsultation idag!

Är det ditt första besök? Boka en gratis konsultation.

Varför välja KeraLase™?

Denna innovativa behandling kombinerar marknadens mest avancerade thulium laser Lutronic LaseMD Ultra med det revolutionerande KeraFactor-serumet med bioidentiska tillväxtfaktorer för att stimulera hårväxt och förbättra hårbottenhälsan.

Inga Nålar, Ingen Kirurgi

KeraLase™ erbjuder en helt smärtfri och icke-invasiv lösning för håravfall. Till skillnad från traditionella metoder som involverar nålar, kirurgi eller smärtsamma injektioner, är KeraLase™ en bekväm och skonsam behandling.

Effektiv mot Olika Typer av Håravfall

Vare sig du lider av tunnande hårstrån eller någon form av håravfall såsom androgenetisk alopeci (ärftligt håravfall), telogen effluvium (håravfall på grund av stress, covid, hormonella förändringar), trakionsalopeci (håravfall på grund av mekaniskt slitage) eller håravfall efter förlossning, så kan KeraLase-behandlingen hjälpa dig att få det resultat du söker.

Alternativ till PRP-Injektioner efter Hårtransplantation

För dig som har genomgått en hårtransplantation och söker en skonsam alternativ behandling till PRP-injektioner, erbjuder KeraLase™ en ideal lösning. Genom att använda Lutronic LaseMD Ultra-lasern tillsammans med KeraFactor-serumet kan vi stimulera och stärka de transplanterade hårsäckarna utan behov av nålar eller injektioner. Läs mer här.

Avancerad Teknik för Optimal Effekt

Med hjälp av Lutronic LaseMD Ultra-laser skapas mikroskopiska kanaler i hårbotten, vilket ökar absorptionen av KeraFactor-serumets tillväxtfaktorer med upp till fem gånger. Detta serum innehåller bioidentiska tillväxtfaktorer och näringsämnen som specifikt riktar sig mot hårsäckarna för att främja ny hårväxt och förbättrad hårbottenhårhälsa.

Snabbare Resultat och Färre Behandlingar

Eftersom KeraLase™ är så effektiv, kan du se märkbara förbättringar inom tre månader. De flesta patienter behöver bara 6 behandlingar, vilket minskar både tid och kostnad jämfört med andra behandlingar som kräver fler sessioner och längre återhämtningstider.

Resultat som Håller

Kliniska studier har visat att KeraLase™ kan leda till en ökning av hårväxten med cirka 38% samt en ökning i hårdiameter på 64% - 113%. Detta innebär inte bara märkbara förbättringar utan också långvariga resultat som hjälper dig att återfå förtroendet för ditt hår.

Anpassad Behandlingsplan

Vi börjar alltid med en gratis konsultation där vi utvärderar ditt specifika fall av håravfall. Vi skapar en personlig behandlingsplan som är skräddarsydd efter dina behov och mål, vilket säkerställer att du får de bästa möjliga resultaten.

Kostnadseffektiv och Transparent Prisstruktur

För att ge dig transparens och förutsägbarhet erbjuder vi vårt "Paketpris 5+1", vilket innebär att du betalar för fem behandlingar och får den sjätte behandlingen på köpet. Detta ger dig 20% rabatt jämfört med att betala per session. Läs mer om våra priser här.

Säkert och Effektivt

KeraLase™ är en medicinskt godkänd behandling med högsta säkerhetsstandard. Den skonsamma lasertekniken eliminerar risken för biverkningar som ärrbildning eller långvarig irritation, vilket ofta förekommer med andra behandlingar.

Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Är du redo att ta steget mot ett fylligare och friskare hår? Boka din kostnadsfria konsultation hos oss idag och upptäck hur KeraLase™ kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Hur går KeraLase-behandlingen till?

1.Gratis konsultation och förberedelse

Innan själva behandlingen börjar kommer vi att göra en grundlig utvärdering av ditt hår och hårbotten. Vi tittar på faktorer som håravfallsmönster och hudkondition. Utifrån detta skapar vi en skräddarsydd behandlingsplan för just dina behov. Vi går också igenom alla steg i processen så att du känner dig trygg och välinformerad.

2.Laser-behandling

Första steget i KeraLase-behandlingen är att använda Lutronic LaseMD Ultra-lasern. Denna specialiserade laser skapar tusentals mikroskopiska kanaler i din hårbotten utan att orsaka någon smärta eller skada. Detta förbereder området för maximal absorption av serumbehandlingen. Denna del av behandlingen tar cirka 20-30 minuter och kan kännas som en varm, och lite stickande känsla. För bästa resultat rekommenderar vi att patienter kommer till behandlingen med rent, torrt hår utan stylingprodukter.

3.Serum och RödLjus-behandling

Efter laserbehandlingen masseras KeraFactor-serumet in i hårbotten i de behandlade områdena. Serumet innehåller bioidentiska tillväxtfaktorer och näringsämnen som är speciellt utformade för att stimulera hårsäckarna och förbättra blodcirkulationen. Efter att vi applicerat serumet sitter du under en röd ljuslampa i 15 minuter. Detta stimulerar de nano-liposomer som finns i KeraFactor-serumet, vilket förbättrar absorptionen av de aktiva ingredienserna direkt in i hårsäckarna och hårbotten.

4.Eftervård och uppföljning

Efter behandlingen ger vi dig tydliga instruktioner om hur du ska sköta ditt hår och hårbotten för bästa möjliga resultat. Vi bokar även in din nästa uppföljande behandling, vanligtvis 4 veckor senare. Vänta minst 24 timmar innan du tvättar håret eller använder stylingprodukter, eller andra produkter i håret eller hårbotten.

Resultat av KeraLase™-behandlingen

Tjockare, friskare hår och förbättrad hårhälsa:

Lasern och serumet samarbetar för att öka blodcirkulationen i hårbotten och skapa en optimal miljö för hårtillväxt. Många patienter ser en ökning av hårtätheten och hårvolymen inom 3 månader efter att ha påbörjat behandlingen.

Naturligt utseende:

Till skillnad från kirurgiska ingrepp ger Keralase naturliga resultat genom att revitalisera befintliga hårsäckar.

Fortsatt förbättring:

Med den rekommenderade behandlingsplanen upplever patienterna ofta ännu mer betydande förbättringar i hårkvaliteten under de följande 12-18 månaderna efter sista behandlingen.

Användbar vid olika typer av håravfall:

Keralase har visat sig vara effektiv för olika former av håravfall, inklusive manligt/kvinnligt mönsterhåravfall, telogen effluvium och traktionsalopeci. Den kan även användas för att förbättra resultaten för patienter som genomgått hårtransplantationer.

Boka din kostnadsfria konsultation idag!

KeraLase fördelar jämfört med traditionell PRP-behandling

Vanliga Frågor & Svar

Fungerar det?

Vetenskapliga studier har visat att Keralase-behandlingen kan leda till en ökning av hårtillväxt på 38% och en ökning av hårtjocklek på 64-113%. Detta gör att Keralase kan uppnå resultat som tidigare endast var möjligt med kirurgi för att förbättra hårkvaliteten och hårtätheten.

Keralase-behandlingen för håråterväxt består av tre steg: laserbehandling med Lutronic LaseMD Ultra som skapar tusentals mikroskopiska kanaler i din hårbotten utan smärta (ca 15 minuter), applicering av KeraFactor serumen med bio-identiska tillväxt faktorer (2 minuter) och avslutande med rödljus behandling (15 minuter). Hela processen tar ungefär 30 minuter per session. För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar, utförda med cirka fyra veckors mellanrum, för att ge hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för dig.

Alternativ till PRP-Injektioner efter Hårtransplantation: För dig som har genomgått en hårtransplantation och söker en skonsam alternativ behandling till PRP-injektioner, erbjuder KeraLase™ en ideal lösning. Genom att använda Lutronic LaseMD Ultra-lasern tillsammans med KeraFactor-serumet kan vi stimulera och stärka de transplanterade hårsäckarna utan behov av nålar eller injektioner. Denna metod kombinerar fördelarna med avancerad laserterapi och ett specialformulerat serum för att optimera hårtillväxt och hårhälsa.
Hur känns behandlingarna? Är behandlingen smärtsam?

Under våra håråterväxt-behandlingar med LaseMD Ultra är obehaget minimalt. De flesta patienter beskriver känslan som pirrande och mild värme.

Hur lång tid tar behandlingen? Hur många behandlingar behövs och hur ofta? Vad är återhämtningstiden?

Behandlingstiden för hår-återväxt består av tre steg: laserbehandling med Lutronic LaseMD Ultra (ca 15 min), applicering av KeraFactor(2 min) och avslutande med rött ljus (15 min). Hela processen tar ungefär 30 minuter per session. 

För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar, utförda med cirka fyra veckors mellanrum, för att ge hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt.

Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för dig.

Efter en håråterväxt-behandling med Lutronic LaseMD Ultra är återhämtningstiden minimal. Patienten kan uppleva en lätt rodnad i hårbotten som vanligtvis försvinner inom några timmar. Du kan återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen​. Det är viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna som din behandlare ger för att säkerställa optimal läkning och resultat.

Hur fungerar håråterväxt-behandlingar?

Keralase-behandlingen för håråterväxt består av tre steg: laserbehandling med Lutronic LaseMD Ultra som skapar tusentals mikroskopiska kanaler i din hårbotten utan smärta (ca 15 minuter), applicering av KeraFactor serumen med bio-identiska tillväxt faktorer (2 minuter) och avslutande med rödljus behandling (15 minuter). Hela processen tar ungefär 30 minuter per session. För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar, utförda med cirka fyra veckors mellanrum, för att ge hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för dig

1.Gratis konsultation

Allt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi gör en grundlig utvärdering av ditt hår och hårbotten. Vi tittar på faktorer som håravfallsmönster och hudkondition. Utifrån detta skapar vi en skräddarsydd behandlingsplan för just dina behov. Vi går också igenom alla steg i processen så att du känner dig trygg och välinformerad.

2.Laser-behandling

Första steget i KeraLase-behandlingen är att använda Lutronic LaseMD Ultra-lasern. Denna specialiserade laser skapar tusentals mikroskopiska kanaler i din hårbotten utan att orsaka någon smärta eller skada. Detta förbereder området för maximal absorption av serumbehandlingen. Denna del av behandlingen tar cirka 15 minuter och kan kännas som en varm, och lite stickande känsla. För bästa resultat rekommenderar vi att patienter kommer till behandlingen med rent, torrt hår utan stylingprodukter.

3.Serum och RödLjus-behandling

Efter laserbehandlingen masseras KeraFactor-serumet in i hårbotten i de behandlade områdena. Serumet innehåller bioidentiska tillväxtfaktorer och näringsämnen som är speciellt utformade för att stimulera hårsäckarna och förbättra blodcirkulationen. Efter att vi applicerat serumet sitter du under en röd ljuslampa i 15 minuter. Detta stimulerar de nano-liposomer som finns i KeraFactor-serumet, vilket förbättrar absorptionen av de aktiva ingredienserna direkt in i hårsäckarna och hårbotten.

4.Eftervård och uppföljning

Efter behandlingen ger vi dig tydliga instruktioner om hur du ska sköta ditt hår och hårbotten för bästa möjliga resultat. Vi bokar även in din nästa uppföljande behandling, vanligtvis 4 veckor senare. Vänta minst 24 timmar innan du tvättar håret eller använder stylingprodukter, eller andra produkter i håret eller hårbotten.

Är det säkert att genomföra behandlingen på sommaren? Behöver jag skydda huden mot solen?

De är mycket skonsamma mot hårbotten och har minimal återhämtningstid, vilket gör dem lämpliga att utföras året runt. Eftervård och skydd mot solen, med hatt eller keps, är viktiga för att säkerställa bästa möjliga resultat. Din behandlare kommer att ge dig detaljerade eftervårds-instruktioner baserat på din specifika behandling​.

Är behandlingen säker? Finns det risker och biverkningar? Är det risk för ärrbildning?

Lugn, Lutronic LaseMD Ultra är en skonsam laser som inte orsakar ärr, till skillnad från kirurgisk hårtransplantation och andra lasrar. Huden kan bli lite röd och irriterad efter behandlingen, men detta går över inom några dagar. Vi ger dig råd om hur du ska sköta huden för optimal läkning. Lutronic LaseMD Ultra är godkänd som medicinsk laser enligt EU MDR (The European Union Medical Device Regulation - EU 2017/745), samt amerikanska FDA (U.S. Food and Drug Administration).

Är era behandlingar lämpliga för alla hudtyper?

Ja, vår avancerade laserteknologi är utformad för att vara säker och effektiv för alla hudtyper.

Vad kostar behandlingarna? Erbjuder ni rabatter, paketpriser, eller delbetalning?

Priset beror på antalet behandlingar som krävs för att uppnå varaktiga resultat. Normalt behövs det sex behandlingar för att behandla alla hårsäckar under hela deras tillväxtcykel. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för dig.

För att erbjuda transparens och förutsägbarhet har vi vårt "Paketpris 5+1", vilket innebär att du betalar för fem behandlingar och får den sjätte behandlingen på köpet. Detta ger dig förutsägbarhet och 20% rabatt jämfört med att betala per session. Du kan också välja att betala per behandling, då är priset 3.000 kr per session.

Vill du dela upp din betalning? Inga problem. Vi erbjuder räntefri delbetalning i upp till 24 månader genom Svea Ekonomi (kräver svenskt personnummer).

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder flera flexibla betalningsalternativ för att göra det enkelt för dig att betala för dina behandlingar. Du kan betala med kredit- och betalkort, Swish, kontanter, Epassi Friskvård och Svea Delbetalning. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och bekväm betalningsupplevelse för alla våra kunder.

Hur tar jag hand om hårbotten efter behandlingen?

Efter en håråterväxt-behandling med Lutronic LaseMD Ultra är återhämtningstiden minimal. Du kan uppleva en lätt rodnad i hårbotten som vanligtvis försvinner inom några timmar. Du kan återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen​. Vänta minst 24 timmar innan du tvättar håret eller använder stylingprodukter, eller andra produkter i håret eller hårbotten.

För bästa möjliga resultat är det viktigt att skydda hårbotten mot solen med hatt eller keps. Undvik också att skrapa eller gnugga området för att förhindra irritation.Det är viktigt att följa eftervårds-instruktionerna som din behandlare ger för att säkerställa optimal läkning och resultat.

När är kliniken öppen?

Kliniken i Malmö:

  • Lördag: 10-22

  • Söndagar: 10-22

  • Måndagar: 10-20

Kliniken i Jönköping:

Onsdagar: 12-21

Det är viktigt att du bokar din gratis konsultation eller behandling innan du kommer till vår klinik, eftersom öppettider och dagar kan variera. Vänligen kontakta oss för att säkerställa att vi är tillgängliga när du planerar ditt besök.

För att boka en kostnadsfri konsultation klicka här  eller om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Kan jag genomgå Keralase håråterväxtbehandling om jag är på hormonbehandling, t.ex. manliga hormoner eller kvinnliga hormoner?

Ja, Keralase håråterväxtbehandling är säker och effektiv för personer som genomgår hormonbehandling, inklusive manliga hormoner, kvinnliga hormoner, och hormon-blockerare. Detta gäller för både cis- och transpersoner. Behandlingen är utformad för att fungera tillsammans med hormonbehandlingar och har visat sig vara effektiv för att förbättra hårkvaliteten och stimulera hårtillväxt. Under den kostnadsfria konsultationen kommer vi att gå igenom din specifika situation och skräddarsy en behandlingsplan som passar dina behov​.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att se resultat och vilken typ av resultat kan jag förvänta mig?

Redan efter andra behandlingen kan du märka hur du tappar mindre hår, För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar, utförda med cirka fyra veckors mellanrum, för att ge hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt.

Behandlingstiden och det totala antalet sessioner diskuteras under din kostnadsfria konsultation, där vi går igenom dina specifika behov och förväntningar och skapar en personlig behandlingsplan.

Kan Keralase Håråterväxt-behandling hjälpa mig med skägg och mustach?

Ja, Keralase håråterväxtbehandling kan även hjälpa dig med skägg och mustasch. För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar för att behandla alla hårsäckar under hela deras tillväxtcykel. Behandlingarna utförs med cirka fyra veckors mellanrum för att ge hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för dig.

Har du frågor eller funderingar?

Vi är alltid glada att svara på dina frågor och ge dig mer information om våra behandlingar. Tveka inte att kontakta oss via telefon, 0763202023, eller vårt kontaktformulär här  eller boka en gratis konsultation här.

Har du frågor eller funderingar? Vi är alltid glada att svara på dina frågor och ge dig mer information om KeraLase-behandlingen. Tveka inte att kontakta oss via telefon (0763202023) eller boka en gratis konsultation.

Boka din gratis konsultation idag!

Milo

Diplomerad laserterapeut

 Arek

Diplomerad laserterapeut, Massör, Personlig Tränare

Boka din gratis konsultation idag!