+46763202023

Blekning av tatuering med laser för bättre Cover-up
Give your cover up tattooist a cleaner canvas


Book gratis konsultation i dag!

Borttagning av tatuering med laser för bättre cover-up

Vi verkar ägna mycket tid åt att prata om borttagning av tatueringar med laser på senare tid, eftersom efterfrågan på mer information fortsätter att öka.
Tidigare besvarade vi på frågor om du bör överväga att ta bort tatuering  eller göra cover-up. I den artikeln introducerar vi blekning/fading, en procedur som kombinerar modern laserapplikation tillsammans med traditionell cover-up. Idag ska vi dyka djupare in i detaljerna bakom detta mycket effektiva sätt att ersätta en oönskad tatuering.

Fading Defined

Det är som det låter. I det här scenariot använder vi Lutronic PicoPlus lasern på samma sätt som för en fullständig borttagning, men färre sessioner kommer att krävas. Detta beror på att tatueringen bara behöver behandlas till den grad att den inte längre är så mörk, framträdande och definierad som den ursprungligen var, eller med andra ord, blekt.

När blekning är att föredra

Att använda laser för blekning är vettigt när tatuering som du vill dölja utgör en för stor utmaning för även den mest erfarna artisten. Att få en framgångsrik traditionell cover-up kan vara omöjligt när den ursprungliga designen är för stor eller innehåller djupa mörka toner som inte kan täckas över utan att gå "helsvart". Med tanke på att du vill ersätta en tatuering som du ångrar, är det sista du vill göra eftergifter för den som tänker ersätta den. Med laserborttagning av tatuering för blekning, behöver du inte.
Nu i ett perfekt världsscenario skulle du få den ursprungliga tatueringen helt borttagen med laser så att du har en helt ren hud att arbeta med, men det tar tid (väl över ett år för större, djupare tonade tatueringar) och kommer att kosta betydligt mer. Om du inte har budgeten och/eller inte vill vänta mycket längre med att få tatueringen du alltid har drömt om, så kommer blekning återigen till räddningen.

Book gratis konsultaiton idag!

Varför typen av laser gör stor skillnad

Det finns ett otvetydigt uttalande att göra här - inte alla lasrar för borttagning av tatueringar skapas lika. Inte alls. Det finns många system där ute som utger sig för att erbjuda den bästa och senaste tekniken, men bara ett har patenterad PressureWaveBooster-teknik – Lutronic PicoPlus.
Lutronic PicoPlus's PressureWaveBooster-pulser är så snabba att de initierar en tryckförändring som bryter isär tatueringsbläcket till mikroskopiska partiklar, vilket lämnar ditt lymfsystem att absorbera och eliminera bläckpartiklarna naturligt. Du läste rätt, detta banbrytande system kan få bollen i rullning, men det låter din kropp organiskt hantera den slutliga utvisningen. Låter det inte mycket hälsosammare än något annat mer invasivt alternativ? Lutronic PicoPlus är också effektivare för att ta bort envisa färger och kräver kortare sessioner vilket inte bara är bekvämare, det hjälper till att lindra smärta. Se mer om de fem fördelarna med att hitta en klinik som använder Lutronic PicoPlus-systemet.

Book gratis konsultaiton idag!